Saturday, July 21, 2012

Hati TiTanium pun cair.




Lepak, bersama rakanku yg dahulunya frust menonggeng sebab clash ngn awek..




aku tergelak sendirian,






wei, kau gelakkan aku? penampar nak?






haha..sori bro aku teringat kisah2 kapelkapel kau doludolu..hahaha






Dahulu, lepas clash, aku beriya taknak lagi dah. Serik beb! Tapi akhirnya aku tewas.






Maknanya.. kau da ada pegganti?






Err ko taktahu?






Cilake nye member. Bukan nak beritahu. 



Aku sayang dia. Cukup lah aku dengan dia je yang tahu. Buat apa kecoh satu dunia.



You got a point there my friend. Yelah, budak sekarang, sakan kalau bercinta, post kat blog, post kat facebook lah, siap panggil sayang-sayang lagi. Kalau dulu kat myspace pulak, ada yang meter tunjuk dah berapa lama couple. Tah pehapa.



Perh, sedap mengutuk orang, kau macam tak buat dulu?



Ala weh, aku buat kejap je pun.



Ha yolah, suka hati kau. Tapi aku tak pernah sangka akan berpasang lagi. 



Yea, aku pun. Kalau aku ada heart attack, sekarang ni otw dah pergi hospital kot. Aku ingat kan kau ni hati titanium, dia baca ayat apa jadi cair ni?



Tak perlu ayat. 



Habis tu?



Keikhlasan. Itu yang aku rasa dari dia.



Dan kami terus menghirup saki baki minuman kami sambil menikmati dingin malam. Dan aku menepuk dahi. gunakan taktik lama!



Alamak..wey..






Takpe aku tahu, kau tak bawak dompet kan?






Aah, camne kau dapat baca fikiran aku ni..



Ah macam aku tak kenal kau. Takpe, malam ni aku bayar.



Thanks bro, ko sahabat aku paling aku sayang.



Sejak bila kau jadi gay..



Dan kami berlalu mengikuti haluan masing-masing. Perjalanan masih jauh. Dan sepanjang itu, jalan tidak akan selalunya lurus. Mungkin ada traffic light, mungkin ada bumper. Malah, mungkin juga ada roadblock di hadapan.



Dan kawan aku telefon, dia kene saman. Haha kasihan. dah lah belanja aku minum.

No comments: