Thursday, March 29, 2012

30 random facts tentang aku :]




1. Aku Lelaki
2. Aku lahir secara normal di Klang.
3. Aku bukan kidal. *tu pun nak tulis ke?*
4. Aku sedang menternak rambut supaya lebih panjang.
5. Aku suka ingat line harmony setiap kali mandi.
6. Aku selalu gila slowkan kipas sebelum tido sebab malas nak matikan kalau suasana dah sejuk.
7. Aku tak pakai apa-apa pencuci muka.
8. Aku suka kira duit yang tinggal kat dompet aku. 
9. Aku set ringtone henpon lagu yang orang jarang dengar.
10. Aku berkepit dengan henpon time nak tidur je sebab nak buat jadi alarm clock.
11. Aku menyanyi.
12. Aku tak pernah naik flight.
13. Aku tak pernah pergi Kelantan, Terengganu, Sabah, Sarawak.
14. Aku tak pernah main hoki.
15. Aku tak ada lesen Lori, bas, kapal terbang, kapal laut.
16. Aku sangat lembab nak catch-up harmony line.
17. Aku minat betul kereta kecik-kecik macam mini cooper, volkswagon, swift.
18. Aku suka kanak-kanak.tapi tak sangat.
19. Aku gemar dengar lagu yang pelik-pelik.taktau kenapa.
20. Aku benci orang buat bising masa aku tengah solat, nanti terus tak khusyuk.
21. Aku seorang yang tak suka serius.sebab bila aku dah serius, semua orang akan serius.
22. Aku suka menulis guna pen biru. Tapi entah kenapa semua lecturer suruh jawab exam guna pen hitam supaya nampak profesional.
23. Aku tak pernah suka on fb chat.
24. Aku suka cepatkan jam 10 atau 15 minit awal dari waktu asal.
25. Aku tak suka pergi jumpa doktor bila sakit sebab tak suka makan ubat.
26. Aku tak suka durian dan nangka.
27. Aku suka tengok perempuan yang pakai tudung labuh, pakai cermin mata.
28. Aku paling benci orang berjalan seret kaki dan orang yang suka hempas pintu. Rasa macam nak lempang.
29. Aku suka ulang tengok movie yang sama dan baca buku yang sama berulang-ulang-ulang kali sampai terhafal semua watak.
30. Aku suka menampakkan diri aku ni bodoh.biar orang lain pandai :)

No comments: