Sunday, October 23, 2011

CoinCidence ?

Kebelakangan ni, something weird happened to me. Agak paranormal. ntah la. haih

First, jalan balik dari McD. Jalan sebelah najmi. Kebetulan lalu sebelah rumah teres yang ceria. kami berdua pandang ke situ. and then I thought...

"ni kalau sewa rumah kat kawasan ni lagi syok. kawasan ceria, jiran ade berbagai lapisan masyarakat"

aku baru nak cakap, tiba2 Najmi said the same thing!!!
coincidence? maybe

************************

Second, aku jalan bersama Soleh pulak. Pulang dari McD gak. kami terpandang budak SMK ni balik naik basikal. and I thought...

"dah lama tak gi sekolah. rindu gila"

aku baru nak cakap, tiba2 Soleh said the same thing!!!
coincidence? maybe yeah

************************

Third, ade sehari tu, aku balik naik bus dr UiA. Turun la ke Alamanda sebab rumah aku kat belakang tu je. Oleh kerana tiba2 hujan lebat, terpaksa la aku berteduh untuk masa yang gerenti lama untuk tunggu hujan berhenti. and then aku jalan2 ke GSC. and then I thought...

"rasa nak tengok  Harry Potter. tapi, alaaa MUIZ takde."

ade ape ngan si Hafiz ni? well, dia ade kata kalo nak tengok Harry Potter, ajak dia
Tiba2, bila aku pandang ke arah kaunter, aku nampak Muiz keluar dari barisan. baru je lepas beli tiket Harry Potter ngn Awek Zzzzzz. aku macam wtf??? then aku pun beli tiket sebelah dia
Coincidence? hmmm

************************

Fourth, happened yesterday. My brother Fik Saljuk cakap Real Steel Best gila! Then aku ade perasaan nak pegi tengok gak malam ni. But I thought...

"hmm nak tengok gak ah. tapi rasa malas la plakk. isk. eh, baru aku teringat. Nazi! Dalam blog dia, bukan main agi nak tengok citer tu sangat2. haha"

Then that afternoon jugak...Nazi call. Ajak aku pegi tengok Real Steel. wadda..
tp.aku tak gi..kering kontang wey !
Coincidence? I THINK NOT.

************************

No comments: