Sunday, August 14, 2011

LAGI-LAGI MIMPI ANEH !

Hey peeps ! hari ini rasa nak cerita tentang mimpi aneh aku semalam. it all started after I slept...



Pada suatu hari di Mahallah, ramai yang tengah lepak kat bilik B2-3-2. yang ade seingat aku ialah, aku, arep, poji, boncett, roy, jepp, maria, Apek, ngn dak2 bilik tu. kitorang macam tengah ada kan birthday party, memang macam meriah la.


Then pada suatu ketika, boncett terjatuh barang dia kat luar tingkap. Dia kuarkan separuh badan dia untuk mengambil semula barangnya (ntah barang ape ntah. xprasan). dah dapat . Then, macam mana ntah, barang dia jatuh lagi kat luar tingkap. Sekali lagi Boncett kuarkan separuh badan dia agi ke luar tingkap, tiba-tiba...Boncett terjatuh kuar dari tingkap

"Boncett Jatuh weyy !!!", jerit Apek apabila nampak Boncett jatuh

kami suma meluru ke arah tingkap dan pandang ke bawah. maka kami nampak jasad Boncett kaku sambil kuar banyak gila darah. Tiba-tiba suma menangis teresak-esak. yang macho pun nangisssssss. Roy sampai meraung.

Lepas tu, tiba-tiba suma online facebook. WATAFF? Kumpul suma laptop kat meja tengah tu sambil nangis lagi. Apek ngn Arep guna BB . Bukannya nak turun bawah tengok ape jadi kat Boncett. noob sungguh mereka ni. Pastu suma duk letak status sedih yang sama je pasal Boncett. Tiba-tiba, tangisan bertambah semakin kuat.

"WARGHHH BOOOONNNNNNCCCCCCEEEEEETTTTTT KENAPAAAA KAMU TINGGALKAN KAMIII?? :((((" jerit salah seorang dari mereka (aku lupa la sape )..

Tiba-tiba, suma dapat mesej facebook dari Boncett :

"woi aku darah sikit je laa. tu pun nak nangis ke? hak3~"

Tiba-tiba suma "yeay!" and parti dijalankan seperti biasa macam tu je :|

Conclusion : maka benarlah ape yang kami kata mengenai Boncett : "PAK USTAZZ :D". sampai yang macho, cool, and muka serius pun nangis gila-gila. mimpi takde motiffff hahah. oh and another lesson, jangan la melekat ngan facebook sangat. kang ade orang kemalangan, korang pegi main facebook dulu, then baru nak tolong orang. ape kejadahnya. sikit-sikit nak facebook. bende penting tak nak buat dulu, facebook lak yang dimain dahulu. ish3 berubahlah~

4 comments:

bunbun said...

takdak motif langsung mimpi ko neh hahaha

MaliniShifa said...

memanglakan mimpi yang aneh :)

cheqwa said...

hahahaha....mimpi pelik2.ok, dah dapat.B2-3-2 malam ni ada pendatang asing kat bilik ampa :p

Azro!e said...

BunBun : motif tidak diperlukan sekiranya anda bermimpi..hahaha

Shifa : hahaha.

cheqwa : takpaham...