Tuesday, August 9, 2011

7 Eleven CFS Nilai


Hey ! pagi tadi aku sahur kat McD 


pada suatu ari, bertarikh sembilanaugust, kul 4 pagi

aku baru balik McD ngn Zaid

singgah 7E jap

nk refresh diri. skali-skala ape salahnya

then suma brg2 yg hendak aku beli,

dah ltk kat counter cashier

then zaid gerak naik dorm dulu, tinggalkan aku sorg2

then, ade la akak comel ni kirakan brg

dr pakaiannya, dia manager situ kot

sebelah dia ade abang cashier gak

pakai baju merah

(selalunya cashier pakai baju merah en? haha)

dah siap kira, akak manager pun berkata,

"sumanya RM9.10"

(dgn muka comel dan mengantuknya)

aku bayar la gne duit RM10

then, dia amik duit tu,

and and and...
dia g amek baki RM9 utk aku

WATAFF ?

tiba2 bila dia br nak bg aku,

"ya Allah, bakinya 90 sen. bukan RM9.00"

bayangkan wehhh, RM10.00 - RM9.10 = ???

90 sen la kan?

ni smpai baki RM9.00 nk bagi aku. ahaha

member akak manager tu punya la gelak gila2,

aku tahan je gelakan aku,

sumpah x tahan, muka "tahan gelak" aku mcm ade potential energy,

lps potential energy, dpt la kinetik energy en

u know what I mean ryte? hahaha

aku buat mimik2 muka utk cover muka tahan gelak aku

mimik muka tahan gelak aku mcm dlm "GAKI NO TSUKAI"

bila dah siap dpt baki,

aku cepat2 kuar kedai

naik dorm

and gelak kuat gila vavi !



1 comment:

Azuan Salim said...

ahahaha...ngntk la weyh...sian die...kalo aku, da gelak gile2 kat dpn kakak tuu ha...hahhaa