Saturday, July 2, 2011

Happy Go - Lucky !



Di kala kebosanan seperti biasa aku akan cuba distract diri aku untuk relax for a while. Kepada yang tak tahu, aku memang perangai gila-gila sikit (yea SIKIT~). It's in my blood. huahua. aaaa for example...

1. Kuat merepek.

2. Bagi nasihat falsafah yang amat tidak ada kaitan dengan situasi

3. Suka bahan orang. TEEHEE *suara nigahiga*

4. Champions Online ! (new game)

5. Search youtube cari video lawak

6. Gelak sorang-sorang

7. Layan blog member2 

8. esseitra esseitra (macam tu eh nak sebut etc.?)

Okay part gelak sorang-sorang tu sebab aku cuba ingat memory lawak lama bersama rakan-rakan. nice~ and bila terfikir balik, ramai kawan aku dah pindah jauh dah. Ada yang oversea ke Mesir, 
Okay enough with the emo part. Happy-go-lucky is my middle name! 

*and gila-gila* bisik pelan

and with that attitude, salah seorang dari dormmate di UIA Nilai tiba-tiba bertanya...

"sape laa yang malang jadi bini ko nanti ek, joie?"

"....."

haha mulalah aku blushing tak bertempat. Tapi bila fikir balik, apakah nasib bakal isteri aku nanti yeh? Adakah dia akan berasa untung atau rugi if she's with me? These questions worry me the most *cuak*. Boleh ke dia tahan perangai gila-gila aku? Well I hope she does! Coz, tak main-mainlah emo-emo ni kan~ Tak manis rumahtangga yedak.


Jangan berangan la derrr~

Kalau tak dapat isteri yang perfect, at least yang happy-go-lucky macam aku pun jadilah~ Baru sekepala! Kalau tak keberatan lah. Kalau tak, takpe lah. Apa boleh buat. haha macam promote diri lak. oi oi amende aku tulis nih. ahh alang-alang takde idea lain for the time being untuk post blog, baik aku post je lah something on my mind right now yedak xD

By the way, tadi aku google image untuk cari gambar sesuai untuk entry aku ni. Aku type "Gila-gila". And guess what was one the results?


.
.
.
.
.
.
.
.



ini bukan gila-gila. ini GILA VAVI !

MySpace

2 comments:

bunbun said...

bongek gila oh gambar tu HAHAHAHAHAHA. *pitam*


lawak gak aku bace entry nih. tang mane tuh aku tataw. haha

Azro!e said...

style kan ? OWH YEA !