Wednesday, June 1, 2011

APAKAH PERASAAN ANDA?

How would you feel...bila sedang menonton wayang, ada orang call?Rimas. But if it was your little beloved cute sister, rasa bersalah kalau tak angkat yedak? she called soh aku hantar beliau gi sekolah ada latihan nasyid.First, she called my father, but phone dia ada masalah tak boleh nak dengar. Then, she tried to call my mother (I guess) but she didn't T.T


How would you feel...bila dah habis tengok wayang, nak cuba call balik your little beloved cute sister tapi tak dapat-dapat? !@#$%^&*. Tengok kat signal bar, rupanya takde signal. ahh takpe, kita baik time tu, so assume that we forgive it.


How would you feel...kalau terjumpa kawan perempuan lama...eh...kawan lama perempuan (ahhh sasul ntah mana satu ayat betul .cibai. Tapi janji dia comel or cun) yang ajak lepak bersama sekejap, but you said ...

"Sorry weh, aku kena rush balik, hantar adik pergi sekolah."

and then she act like this...


"Please bang, don't go. Stay with me" :'(

*amboih gambar. cair sekejap*


ahhhhh but that time, your feeling as a responsible brother/sister (if sister, tukarkan gambar awek kat atas kepada laki yang hot hahaha) dapat mengalahkan godaan kawan cute/hot kamu, maka kamu dengan berat hati meninggalkannya. Then, bertolaklah kamu pulang ke rumah.


Then, how would YOU feel...sesampai rumah je, your beloved cute sister said that latihan di sekolahnya itu dibatalkan. !@#$%^&*. Yes I know. But nak kata bukan salah adik pun betul jugak. She tried to call.


Wait a minute..



She tried to call..



SHE TRIED TO CALL???


How would you feel...apabila keesokan harinya, celcom baru hantar mesej miss call dari adik kamu? and dapat tahu yang adik kamu telah cuba call berkali-kali tapi celcom 'tak kasi'?


LAKHNAT CELCOM!!!!


pui! rugi je balik awal kan, bole lepak dengan awek tadi yedak isk
MySpace

No comments: