Tuesday, March 1, 2011

SAYA NOMBOR EMPAT !




Aku ngah lepak2 kt alamnda(woot!) xtw nk wtpe...ak pn gi la GSC...ak gi ngorat akak y jge kaunter tu...nme beliau HUSNA...(eh??) haha...em..ngorat punye ngorat...akak tu tnye..nk tgk cte pe dik?? org rmi beratur tu..hahaha...rmi gle..seb bek manusia Allah xbagi hon...klo ad hon..hahaha...msti riuh...ak pn membalas..cte pe y plg best dn rami org tgk...n..plg murah..hehehe...ujar akak tersebut...I AM NUMBER FOUR...adk nk tgk sorg en? bek tgk cte ni...bwk awek xbest..hahaha...beliau gelak sorg2..pedaa...hahaha..ok2 sedikit informasi...



Cerita I Am Number Four ini ,memang boleh dikatakan rugi kalau tak tengok, memang best.
 movie ini mengisahkan bayi yang dihantar ke bumi untuk diselamatkan disebabkan dunia mereka(Lorien) telah dimusnahkan oleh puak Mogadorians dan terus memburu 9 bayi ini dibumi.

setelah tiga yang awal telah dibunah ,dan yang ke-4 kini diburu lakonan Alex Pettyfer, Akibat bosan berpindah randah, John Smith(Alex Pettyfer) ini ingin hidup seperti remaja-remaja lain, bersosial dan pergi ke sekolah, Di sekolah John ini bertemu dengan gadis Sarah Hart (Dianna Agron) yang merupakan jurufoto hahaha...cam plek je jurufoto...haha..dorg ni ade member nerd..."UFO BOY" Sam Goode (Callan Mcauliffe)
John Smith ngan Sarah Hart

Number Four ngan Number Six

Number Six

Sam
Mogadorians !

Pertempuran berlaku antara John yang masih mencari power yang ada pada dirinya dengan puak 
Mogadorians dibantu oleh Number Six (Teresa Palmer) dan ada watak2 len...rmi sgt..hahahaha !

PENGARAH : D.J. Caruso
PENERBIT : MICHAEL BAY

ayat masyuk cite ni...

“In the beginning we were nine.
We left when we were very young, almost too young to remember. Almost. And now . . .

Three are gone.

We are here to keep our race alive, which was almost entirely obliterated. We’re just trying to survive.

Six are left.

But we are hunted, and the hunters won’t stop until they’ve killed us all.

They caught Number One in Malaysia.
Number Two in England.
And Number Three in Kenya.

I am Number Four.
I know that I am next.”

p/s : ade sekuel ! Woot !


The Trailer !


3 comments:

♥sugArplum♥ said...

sape kata cte ni tak bole bwk awek? aku lg suka kott tgk cte2 mcm ni drpd loveydovey lovestory~~~ hehe.. ;p

Azro!e said...

akak tu y cakap okey . haha . im just repeat after her . no offence .

♥sugArplum♥ said...

haha.. maknanya akak tu laa yg tak suka dibawa tgk cerita2 mcm ini~~ ;p