Saturday, March 26, 2011

LELAKI DI LUAR SANA !

Masa single, ada laki perangai dia suka flirt habis dengan awek-awek comel,

At Gadis A:

"awak tak sakit ke? serius takde pape?"

"nape nak sakit pulak?"

"yela, tinggi gila kot awak jatuh. ingat Syurga setinggi KLCC ke? :p"

*Trivia: typical pickup lines zaman sekarang*



At Gadis B:

"hello, saya Aki Bin Aku. awak?"

"hey. haha. saya Hawa binti...."

"oopss sori tadi tu nama adik saya. nama saya Adam actually :'3"

*Trivia: Aki Bin Aku ni orang asli kot zzzzz*



At Gadis C:

"hey there, are you my missing rib? :'3"

"..........." :'))

*Trivia: sama ada dia gila makan Sup Gearbox or dia memang pandai ngorat *



At Gadis D:

*sedang pilih bunga and meminta tolong seorang lelaki kacak random yang kebetulan kat sebelah dia*

"err minta maaf, saya nak minta pandangan ni..."

"okay! ape dia?"

"Bunga mana yang cantik? yang kat tangan kiri saya ni or tangan kanan?"

"hmm hmm..."

"come on come on.."

"saya rasa....bunga paling cantik ada di antara dua bunga yang awak pegang ni"

"..........." :')

*Trivia: memang gila ah kalo nak terus kapel lepas tu . Kenal-kenal la dulu*



At Gadis E:

*Di expo yang membosankan. Kemudian terjumpa seorang gadis cun*

"At first, saya tak suka tempat ni...." *senyum manis*

"heh" :'p

*Trivia: tak paham? meh saya habiskan ayat laki tu: ".....until I met you"*

Tapi bila dah in relationship with "She's-the-One" girl, bukan main setia lagi:


omaii :D


Pastu bila nampak gadis-gadis comel kat luar, dia tahan diri. Pejam mata. Bukak dompet tengok gambar kekasih hatinya. Dan mengingatkan diri yang dia sudah berpunya. Dalam hatinya, dia bentak dan motivate diri:


"monogami monogami monogami monogami monogami monogamimonogami monogami monogami monogami monogami monogamimonogami monogami monogami monogami monogami monogamimonogami monogami monogami monogami monogami monogamimonogami monogami monogami monogami"


hahaha setia bai  tak nak pasang dua tiga tu. smart ! . A tribute to a friend of mine. From oversea with love 

P/S: Kepada lelaki yang sukar untuk tahan diri dari ngorat gadis lain walaupun sedang couple, pakailah mantera kawan aku kat atas ni. Mujarab (kot) haha 

3 comments:

♥sugArplum♥ said...

"gorgeous" entry~
**sigh**

Azro!e said...

thank you ? haha .

♥sugArplum♥ said...

indahnya kalau lahh "encik" aku mcm ni~~~ hahaha..